Kategoriat
Kunnallisjärjestö

Heikki Korppi Kuopion vasemmiston johtoon

Kuopion vasemmiston tiedote 28.12.:

Vasemmistoliiton Kuopion kunnallisjärjestön kokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi valittiin ensihoitaja, geronomi AMK opiskelija Heikki Korppi.

Korppi on toiminut Tehyn Kuopion ammattiosaston puheenjohtajana kuusi vuotta sekä tehnyt työuraansa pelastuslaitoksella ensihoitajan tehtävissä 20 vuoden ajan.

Neljä edellistä kautta kunnallisjärjestöä luotsannut Sakari Laitinen siirtyy kunnallisjärjestön sihteerin tehtäviin. Kunnallisjärjestön varapuheenjohtajana jatkaa Juha-Pekka Miettinen Vehmersalmelta.

Korpin kausi alkaa historian ensimmäisiin aluevaaleihin valmistautumisella.

– Vasemmistolla on Kuopiossa, kuten koko Pohjois-Savon alueella kattava, moniammatillinen ehdokaslista. Vaaleihin lähdetään tasa-arvoiset ja yhdenvertaiset palvelut edellä. Kaikki vasemmiston ehdokkaat ovat sitoutuneet edustamaan koko Pohjois-Savoa. Hyvinvoivat työntekijät ovat työnantajan suurin voimavara, tuore puheenjohtaja toteaa.

Vasemmistoliitolla tärkeitä teemoja ovat lasten- ja nuorten hyvinvointi, kasvun ja oppimisen tukeminen, hoitotyön resurssit ja työhyvinvointi sekä ikäihmisille annettavien palveluiden turvaaminen.

Uudistuksessa on huomioitava myös pelastustoimen siirtyminen hyvinvointialueelle sekä pelastustoimen palvelujen turvaaminen koko maakunnan alueella.

Julkisten palvelujen puolustaminen, säilyminen sekä niiden yhdenvertainen saaminen koko Pohjois-Savossa on tärkein teema.


Myös Kansan Uutiset uutisoi Kuopion vasemmiston uuden puheenjohtajan valinnasta.