Kuopion vasemmisto

Toimimme kuntalaisten hyvinvointia edistävän ja punavihreän Kuopion puolesta. Meille tärkeitä asioita Kuopiossa ovat laadukkaat julkiset palvelut, avoin päätöksenteko ja toimiva kaupunkirakenne.

Jokaisella on oltava mahdollisuus hyvään elämään iästä, sukupuolesta, syntytaustasta, terveydentilasta, varallisuudesta, uskonnollisesta vakaumuksesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Kuopiossa on pyrittävä köyhyyden ja syrjäytymisen poistamiseen. Kuopion on oltava kestävän kehityksen kaupunki, joka ottaa ympäristönäkökulmat huomioon kaikessa toiminnassaan.

Kuopion kunnallisjärjestö ry

Vasemmistoliiton Kuopion kunnallisjärjestö ry on kuopiolaisten vasemmistoliittolaisten yhteinen foorumi, toimielin ja Vasemmistoliitto rp:n edustaja Kuopiossa.

Tule mukaan joukkoomme ja liity jäseneksi täällä!

Kuopion vasemmisto on yhtä kuin sen jäsenet. Vapaamuotoinen toiminta, erilaiset ryhmät, keskustelupiirit, harrasteporukat,
ympäristöaktiivisuus, illanvietot ja muu rento yhdessäolo ovat kaikki toivottavia muotoja edistää oikeudenmukaisuutta, kestävää kehitystä ja asuinympäristön viihtyisyyttä.

Kunnallistoimikunta 1.1.2023-

Kunnallisjärjestön hallituksen muodostaa kunnallistoimikunta.

Puheenjohtaja
Adam Al-Sawad

Varapuheenjohtaja
Juha-Pekka Miettinen
Sakari Laitinen
Minttu-Maarit Mustanoja
Outi Turunen

Kunnallistoimikunnan varajäsenet:

Laura Meriluoto
Katja Miettinen
Soile Sirkka
Ossi Rantonen
Markku Rautiainen

Kunnallistoimikunta valitetaan vuodeksi kerrallaan syyskokouksessa.